Csu Craiova Cfr Cluj Supercupa / Cfr Cluj Universitatea Craiova 0 0 2 4 Dldd In Supercupa Romaniei Oltenii Caștigară Pentru Prima Dată In Istorie Trofeul După Ce Omrani și Păun Au Ratat Loviturile De Departajare

CFR Cluj - CSU Craiova 0-0 2-4 dpen. CSU Craiova câștigătoarea Cupei a câștigat în premieră Supercupa României la fotbal după ce a învins cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare 0-0 după 90 de minute nu s-au jucat prelungiri pe CFR Cluj campioana României într-o partidă disputată pe Arena Națională din București.


Cfr Cluj Universitatea Craiova 0 0 2 4 D L D D In Supercupa Romaniei Oltenii Caștigară Pentru Prima Dată In Istorie Trofeul După Ce Omrani și Păun Au Ratat Loviturile De Departajare

11 Iul 2021 0220 Scris de gspro Categorie.

Csu craiova cfr cluj supercupa. 1 day agoCSU Craiova CFR Cluj un Dublu impact leșinat. As the winner of Cupa României Craiova subsequently took part in the 2018 Supercupa României which they lost 01 to CFR Cluj on home ground. CSU Craiova CFR Cluj Dublu impact leșinat.

Liderii Peluzei Nord acuză data nepotrivită 10 iulie e perioadă de concedii restricțiile Covid impuse dar arată cu degetul și spre FRF. Era mai ușor. CFR și CSU sunt două dintre primele trei forțe ale României.

La Supercupa lăudată să nu te duci cu sacul. Find the latest CFR Cluj vs CSU Craiova odds with SmartBets. Campioana U BT Cluj s-a confruntat cu câştigătoarea Cupei României CSO Voluntari.

Craiova are doar o prezență în afara celei de astăzi. CFR Cluj a început mai bine partida și a avut câteva ocazii importante în prima repriză prin Sigurjonsson și Debeljuh în timp ce Universitatea Craiova a fost aproape de gol la o lovitură de cap a lui Marius Constantin potrivit digisportro. Oltenii au învins CFR Cluj după loviturile de departajare la care antrenorul alb-albaștrilor a avut o contribuție esențială.

7 prezențe are CFR Cluj în Supercupa României pe care a cucerit-o de 4 ori. 35 Two years later on 3 August 2020 also in a home ground game against CFR Cluj Universitatea Craiova came close to winning its first national league since the 199091 season. Decât 30 de minute din 180.

Scorul final al partidei a fost de 1-0. Ouzounidis a făcut 3 schimbări fix înainte de fluierul final al partidei iar toți jucătorii introduși au marcat. CFR Cluj - CSU Craiova Supercupa Romaniei.

CSU Craiova și-a trecut în palmares SuperCupa României trofeu pe care echipele din Bănie nu reușiseră să îl câștige. Antrenorul clujenilor Dan Petrescu a trimis pe teren o echipă improvizată. 161 este cota pentru succesul CFR-ului in vreme.

10 iulie 2021 092301 UK. Cu ocazia meciului FRF a pregătit un program special care cuprinde istoria Supercupei un interviu cu antrenorii și cu două dintre vedetele celor două echipe Alexandru Cicâldău CSU Craiova și Mario Camora CFR Cluj precum și programul toamnei în fotbal. 1 day agoU Banca Transilvania Cluj-Napoca a câştigat miercuri la Târgu Jiu Supercupa României pentru a treia oară.

Universitatea a mai jucat o Supercupă pierzând-o chiar la Craiova în 2018 0-1 cu CFR Cluj. Fotbal Intern CSU Craiova este supercampioana României. Cu o saptamana inaintea inceperii campionatului CFR Cluj si CSU Craiova se intalnesc in primul meci oficial al noului sezon Supercupa Romaniei sambata de la ora 2000 pe Arena Nationala.

CFR Cluj care are patru trofee în palmares a jucat ultimele patru ediţii ale competiţiei câştigând două şi pierzând alte două notează Agerpres. Browse now all CFR Cluj vs CSU Craiova betting odds and join SmartBets and customize your account to get the most out of it. Întâlnirea desfășurată în două acte dintre CFR Cluj și CSU Craiova a semănat cu.

Supercupa Romaniei a avut loc sambata seara de la ora 2000 pe Arena Nationala meci in care CFR Cluj si Universitatea Craiova au luptat pentru primul trofeu al sezonului. Singurul titular trimis în teren a fost Ciprian Deac care. În lupta pentru titlu CFR Cluj are prima șansă cota 235 urmată de FCSB 35 și de CSU Craiova 6.

Craiova n-a câștigat niciodată trofeul CFR Cluj are 4 victorii și 3 finale pierdute Adrian Viorel Cojocaru 41 de ani este alegerea CCA pentru Supercupa României arbitrul nefiind pe lista FIFA. Oltenii câștigă Supercupa României fără șut pe poartă în 90 de minute. Supercupa României la fotbal va fi LiveSCORE pe HotNewsro și în direct pe Digisport.

Craiova câștigă prima ei Supercupă cu Pigliacelli erou la penalty-uri. Decât 30 de minute din 180 sursa sportpictureseu. CFR Cluj - CSU Craiova Supercupa României Vin olteni puțini Cei mai nemulțumiți sunt oltenii care spre deosebire de alte ocazii nu vor mai lua cu asalt Bucureștiul.

U BT Cluj s-a impus cu scorul de 89-82 47-43 şi a cucerit a treia Supercupă din propriul palmares adică jumătate din trofeele atribuite. CS Universitatea Craiova este a zecea echipă care câştigă Supercupa României. CFR Cluj Universitatea Craiova 0-0 2-4 dld.

Find de bedste Supercupa odds på CFR Cluj - CSU Craiova der spilles d. În prima repriză oltenii au avut o posesia sterilă Marius Constantin a trimis pe lângă poartă după un corner iar campionii au ratat prin Sigurjonsson care a șutat pe lângă poartă și Debeljuh care nu a reușit să reia după o centrare a lui Deac. Vi leverer optakten med informationer om kampen tips statistikker og alle de bedste CFR Cluj -.

Singurul gol al partidei a fost marcat de francezul Lyes Houri în minutul 63. CS Universitatea Craiova este câștigătoarea Supercupei României după 0-0 în 90 de minute și 4-2 la lovituri de departajare contra campioanei CFR Cluj. La Supercupa lăudată să nu te duci cu sacul.

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României de către CSU Craiova.


Cfr Cluj Craiova Cca Surprinde Adrian Cojocaru Arbitrează Supercupa Romaniei


Xdh3hbrhyanfgm


Csu Craiova A Invins O Pe Cfr Cluj La Penalty Uri și A Caștigat Supercupa Romaniei Eurosport


Cfr Cluj Universitatea Craiova 0 0 2 4 Dldd In Supercupa Romaniei Oltenii Caștigară Pentru Prima Dată In Istorie Trofeul După Ce Omrani și Păun Au Ratat Loviturile De Departajare


Meci Incendiar La Digi Sport Cfr Cluj Universitatea Craiova In Supercupa Romaniei


Live 50 Supercupa Romaniei Finala Cfr Cluj 0 0 Universitatea Craiova 2 4 Pen Youtube


Cfr Cluj Cs Universitatea Craiova Contre De La Distanță După Supercupa Romaniei Noi Meritam Să Caștigăm


Csu Craiova A Caștigat Pentru Prima Oară Supercupa Romaniei Victorie La Loviturile De Departajare Cu Cfr Cluj Hotnews Mobile


Cs Universitatea Craiova Cfr Cluj Nicușor Bancu Are șanse Mici Să Prindă Supercupa


Csu Craiova Cfr Cluj In Supercupa Romaniei Libertatea


Cfr Cluj Csu Craiova 0 0 2 4 D P Craiova Caștigă Prima Ei Supercupă Cu Pigliacelli Erou La Penalty Uri


Supercupa Romaniei Cfr Cluj Csu Craiova Live Hd Youtube


Cfr Cluj Universitatea Craiova 0 0 2 4 D L D D In Supercupa Romaniei Oltenii Caștigară Pentru Prima


Video Universitatea Craiova A Castigat Supercupa Romaniei După Loviturile De Departajare Păun Si Omrani Au Ratat Pentru Cfr Cluj


Csu Craiova A Caștigat In Premieră Supercupa Romaniei Oltenii Au Invins Cfr Ul La Penalty Uri Eurosport


S A Dat Primul Trofeu Al Sezonului In Romania Supercupa Cfr Cluj Csu Craiova S A Decis La Penalty Uri De Departajare


Cs Universitatea Craiova A Castigat Supercupa Romaniei


Frf A Decis Ziua Si Locul Disputării Supercupei Romaniei Cfr Cluj Cs U Craiova


Cfr Cluj Csu Craiova Supercupa Romaniei Vin Olteni Puțini și S Supărați Pe Burleanu

LihatTutupKomentar