Gina Pistol Si Smiley Copil | Cand Naste Gina Pistol Smiley A Dezvăluit Cand Vine Pe Lume Primul Său Copil

Le-a spus fanilor că Gina Pistol partenera lui de viață a. S-a aflat ce sex va avea copilul Ginei Pistol si al lui Smiley.


Exclusiv Cați Bani Au Făcut Smiley și Gina Pistol La Botezul Fetiței Lor Deși Au Avut Invitați Celebri O Să Te Mire Ce Vei Afla Impact

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară în luna martie a acestui an.

Gina pistol si smiley copil. Smiley si Gina Pistol au devenit părinți. Gina Pistol se pregateste in cel mai mare secret pentru cel mai important rol din viata ei. Cu toate acestea cei doi își mai doresc copii.

Nume copil smiley si gina. Într-o postare video în care cei doi au vorbit despre relaţia lor au dat şi vestea pe. Gina Pistol despre al doilea copil.

Noi acum înseamnă 3 Andrei Gina cei doi povestesc începutul relației lor care a debutat în urmă cu trei ani. Vestea că Smiley și Gina Pistol așteaptă un copil a venit de nicăieri. Gina Pistol ar fi insarcinata urmand sa aduca pe lume primul ei copil anul viitor.

Smiley și Gina Pistol reușesc să ridice numeroase semne de întrebare însă motivul pentru. Gina Pistol despre al doilea copil Viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a transformat total de când a apărut pe lume fetița lor Josephine. Și nu de acum ci de mai bine de un deceniu au declarat recent persoane apropiate cuplului Gina Pistol Smiley.

Gina Pistol 38 de ani şi Smiley 37 de ani au confirmat că aşteaptă un copil după zvonurile lansate în presă în urmă cu câteva luni. Gina Pistol a povestit într-un interviu pentru OK. Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cuplurile favorite ale românilor.

Gina se simte bine a născut în seara aceasta fetița nostră este sănătosă are 3230 kg și 51 cm lungime iar medicul nostru spune ca este perfectă. Sarcina sa a fost o minune pentru vedetă și Smiley partenerul acesteia. Daria Popa 14032021 0915.

Gina Pistol şi Smiley trec printr-o perioadă minunată din viaţa lor. Având în vedere că cele. Smiley a vorbit despre perioada de izolare și despre cum este viața sa alături de Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley încearcă să își țină copilul departe de ochii curioșilor dar se bucură nespus de orice schimbare din viața lor adusă de Josephine. Au devenit părinți și toată lumea se întreabă când anume se vor căsători. Se potrivește cu Maria.

Smiley va deveni tatic. Cei doi au vorbit în premieră despre relaţia lor de dragoste care durează de trei ani şi au mărturisit ce apreciază cel mai mult unul la altul. Facebook Twitter WhatsApp Email.

Prezentatoarea de la Chefi la Cuțite s-a pregătit pentru acest eveniment fericit din viața ei de mai bine de o săptămână. Prima lună a fost foarte grea pentru ei pentru că au fost nevoiți să se descurce cu multe lucruri noi și au avut multe de învățat. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre Ultima actualizare.

Motivul artistului a făcut-o pe Laura Cosoi să-l părăsească. Magazine detalii mai puţin ştiute despre relaţia dintre ea si Smiley. Vedeta a explicat cum de relaţia lor a reuşit deja să depăşească trei ani de zile.

Ce spun Smiley și Gina despre faptul că vor deveni părinții unei fetițe Tații de fete sunt victime totale. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. Acum se pare că urmează să devină părinți.

Prima lună a fost foarte grea pentru ei pentru că au fost nevoiți să se descurce cu multe lucruri noi și au avut multe de învățat. Viața Ginei Pistol și a lui Smiley s-a transformat total de când a apărut pe lume fetița lor Josephine. Duminică Smiley și Gina Pistol și-au creștinat fetița pe micuța Josephine într-un cadru de poveste.

Îndrăgita prezentatoare nu vrea să facă însă niciun. A fost veselie recunosc dar a fost și melancolie uneori pentru că a fost o perioadă plină de necunoscut la. A născut Gina Pistol.

Smiley a devenit tată pentru prima dată. După asta cei doi au izbucnit în râs iar Smiley a clarificat că este o glumă și că nu i va chema așa. Se pare că artistul e extrem de fericit cu viața pe care o trăiește acum.

Cele doua vedete sunt in culmea fericirii. Artistul a vrut să împărtășească această bucurie cu toată lumea așa că a postat un mesaj pe pagina lui de socializare. Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură ca Gina Pistol și Smiley să facă primele declarații despre botezul fiicei lor.

Are Gina în interiorul numelui. Pentru ca botezul micuței să fie sărbătorit așa cum trebuie cei doi au avut grijă ca invitați de top să le fie alături. Viitorul tătic a fost surprins în apropierea unui spital din București cu două buchete de flori lăsând astfel să se înțeleagă că Gina în vârstă de 40 de ani a născut deja.

Atât Smiley cât și Gina Pistol au răspuns la diverse întrebări cu privire la viețile lor de viitori părinți iar fanii sunt în extaz. De ce refuză Smiley să se însoare cu Gina Pistol deși acum au un copil împreună. Dacă ar exista litere fericite ele ar fi cu siguranță urmatoarele.

El are 37 de ani și ea 40. Ținând cont că măsurile impuse de autorități în contextul pandemic s-au relaxat nu este de. Gina Pistol și Smiley au devenit părinți.

Ei sunt extrem de apropiați vorbesc foarte mult se sfătuiesc. Cei doi îndrăgostiți și-au ținut relația ascunsă pentru mult timp însă totul a ieșit la iveală într-un final. Adrian Sârbu este mentorul lui Smiley.

Ginuta ar fi gravida in cateva saptamani ar fi in primul trimestru de sarcina. Potrivit apropiatilor vedetei Gina este insarcinata in trei. Surse apropiate cuplului au marturisit pentru ciaoro ca Gina ar fi insarcinata in cateva saptamani.

Îndrăgita prezentatoare nu vrea să facă însă niciun. La marele eveniment au participat numai persoanele apropiate iar nașii au fost Diana prietena bună a Ginei alături de soțul ei ambii din Timișoara. După îndelungi zvonuri și fotografii surprinse de paparazzi Gina Pistol 38 de ani și Smiley 37 de ani au hotărât să spună public că așteaptă primul lor copil prin intermediul unui vlog.

Gina Pistol și Smiley dezvăluiri despre nașii fetiței lor. Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cu toate acestea cei doi își mai doresc copii.

Citește articolele cu aceleași etichete. La anunțul sarcinii Gina Pistol mărturisea că se confrunta cu probleme de sănătate iar medicii i-au spus că nu va putea avea copil.


Smiley și Gina Pistol Au Anunțat Sexul Viitorului Copil Video Ea Md


Smiley Dezvăluiri Despre Fetița Sa și A Ginei Pistol Cu Cine Seamănă Are Nasul


S A Aflat Gina Pistol și Smiley Au Spus Cum O Va Chema Pe Fiica Lor Ce Nume Credeți Că Au Ales Ne Am Indrăgostit Spynews Ro


Smiley și Gina Pistol Au Dezvăluit Ce Nume Poartă Fetița Lor


Gina Pistol și A Ieșit Din Fire Iubita Lui Smiley A Răbufnit Din Cauza Unei Femei Impact


Foto După Ce Gina Pistol A Vorbit Despre Un Copil Cu Smiley Artistul A Spus In Cat Timp Va Deveni Tătic Am Si Eu O Familie Să Fiu Căsătorit


Cat De Serioasă E Relația Ginei Pistol Cu Smiley Cine A Dat O De Gol Pe Vedetă Vrea Să Facă Un Copil Click Mobile


Gina Pistol și Smiley Veste Importantă Despre Primul Lor Copil Ce Le Au Dezvăluit Apropiaților


Cand Naste Gina Pistol Smiley A Dezvăluit Cand Vine Pe Lume Primul Său Copil


Cadoul Pe Care Smiley și Gina Pistol I L Au Făcut Fiicei Lor După Botez Libertatea


Smiley și Gina Pistol Au Fost Impreună La Ecografie Cei Doi Urmează Să Devină Părinți Curand


Smiley și Gina Pistol Așteaptă Un Copil Video Virgin Radio Romania


Gina Pistol și Smiley Au Confirmat Că Așteaptă Un Copil Cei Doi Au Făcut Anunțul Va Fi Fetiță


Smiley și Gina Pistol Vorbesc Cu Emoție Despre Copilul Pe Care Urmează Să Il Aibă Elle Ro


Gina Pistol Pierdere Importantă Din Cauza Sarcinii Ce Veste A Primit Iubita Lui Smiley Impact


Adevărul Despre Primul Copil Al Ginei Pistol și Al Lui Smiley Ce Spun Apropiații Acestora Buna Ziua Iasi Bzi Ro


Smiley Si Gina Pistol Au Devenit Părinţi Cea Mai Frumoasă Poveste Din Vieţile Noastre


Ce Sex Va Avea Copilul Ginei Pistol Cu Smiley Cele Două Vedete Sunt In Extaz Impact


Why Don T Gina Pistol And Smiley Show Their Baby Girl Who Does Little Josephine Look Like

LihatTutupKomentar